Skip to content

Over Chiropractie in Rotterdam

Chiropractie is een holistische en natuurlijk benadering van het lichaam. ChiroBalance is een praktijk voor chiropractie in Rotterdam. Samen met u zullen we werken aan het verbeteren van uw lichamelijke functies en gezondheid. Hierbij staat de functie van de wervelkolom centraal.

De hersenen communiceren via het ruggenmerg en de zenuwen met het lichaam en vice versa. Via deze communicatie worden alle lichamelijke functies aangestuurd, zoals de spieren, gewrichten maar ook de organen. Helaas kan deze communicatie verkeerd gaan als er blokkades ontstaan in de wervelkolom, waardoor er stress symptomen kunnen ontstaan in het lichaam.

Deze blokkades komen vaker voor als het lichaam onder stress staat. Dit kan lichamelijke, geestelijke of chemische oorzaken hebben. Door deze blokkades kan het lichaam minder goed functioneren en daardoor is het herstel minder optimaal.

In de praktijk zorgen we met verschillende technieken voor het verhelpen van de blokkades in het lichaam.

Chiropractie is een veilige vorm van gezondheidszorg, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van medicaties en operaties. Door het gebruik van zachte veelzijdige manipulatie/mobilisatie technieken kunnen wij baby’s tot ouderen helpen bij ons in de praktijk. Ook sporters en zwangere vrouwen hebben veel baat bij onze werkwijze. We staan voor u klaar bij onze chiropractie praktijk in Rotterdam.

Chiropractor in Rotterdam? Kies voor ChiroBalance!

U zoekt een chiropractor in Rotterdam? Waarom zou u voor ons kiezen?
De reden dat wij ChiroBalance zijn begonnen is om een ervaring aan te bieden die gedreven is door onze motivatie en passie voor chiropractie. Door deze gedrevenheid zijn wij altijd op zoek naar innovatie binnen onze praktijk. Dit betekent dat er altijd een enthousiast team chiropractors voor u klaar staat die u helpt bij het verbeteren van uw gezondheid.

Onze visie en passie valt onze klanten gelukkig ook op. Daarom scoren wij een 9,2 op klanttevredenheid. In onze praktijk in Rotterdam staan onze chiropractors klaar om u van uw klachten af te helpen!