Skip to content

Waarom Chirobalance?

ChiroBalance is een praktijk voor chiropractie en gezondheid. Ons doel is om bij mensen meer balans in gezondheid te realiseren zodat we prettiger, functioneler en optimaler kunnen leven. ChiroBalance wilt u graag helpen bij het bereiken van dit doel.

De reden dat wij ChiroBalance zijn begonnen is om een ervaring aan te bieden die gedreven is door onze motivatie en passie voor chiropractie. Door deze gedrevenheid zijn wij altijd op zoek naar innovatie binnen onze praktijk. Door het volgen van seminars blijven de chiropractoren van ChiroBalance up to date en professionele zorg verlenen.

Wij zijn Holistisch, vitalistisch en naturalistisch ingesteld en op die manier benaderen wij onze clienten. Een lichaam zonder stress is een gezond lichaam. Chiropractie helpt om de stress in de wervelkolom te corrigeren.

Dit betekent dat er altijd een enthousiast team voor u klaar staat die u helpt bij het verbeteren van uw gezondheid.

Innovatieve & holistische specialisten

Onze medewerkers zijn opgeleid als chiropractor, hebben passie voor hun vak en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Persoonlijke aandacht

U krijgt altijd persoonlijke begeleiding. Wij houden uw vooruitgang zo goed in de gaten en sturen indien nodig bij.

Altijd snel terecht

U hoeft bij ons nooit lang te wachten. Ook ’s avonds kunt u bij ons terecht.

Hoe wij u helpen

Tijdens de eerste afspraak zal de chiropractor een uitgebreid gesprek met u hebben over de klachten en de verdere medische geschiedenis. Dit is belangrijk om een goede inschatting te maken van uw gezondheid. Daarna doen we een uitgebreid lichamelijk en neurologisch onderzoek. Hierbij staat het vinden van de blokkades in het lichaam centraal. Meestal volgt hierna nog een correctie/behandeling.

Bij het volgende consult zal een uitleg van de blokkades worden besproken en een zorgtraject worden opgesteld. Hierna volgt opnieuw een correctie en wordt een eventuele volgende afspraak gemaakt. Stap voor stap werken we samen aan verbetering van uw klachten en gezondheid. Samen gaan we op weg naar klachtenvrij bewegen.

hand