Skip to content

Ervaringen

Wij hechten veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

Had ik veel eerder moeten doen

In eerste instantie ging ik voor mijn zoon naar Chirobalance. Tijdens zijn behandeling zag Denise dat ik niet normaal op kon staan van de pijn.

Zij heeft mij daarna behandeld aan de pijn in mijn bekken, rug en nek. Nu ben ik klachtenvrij en alleen nog reguliere controles.

Ik zou zeggen niet twijfelen gewoon doen! En op naar een pijn vrij leven!

Miranda

Perfect geholpen door professionals met gedegen kennis

Sinds een aantal weken loop ik bij ChiroBalance vanwege een aantal chronische klachten na een auto-ongeluk. Het gehele behandeltraject is vooraf duidelijk uitgelegd en d.m.v. een informatie-avond wordt veel aanvullende informatie verstrekt. Vanaf het eerste moment nemen de pijnklachten af, worden de spieren soepeler en voel ik me overall beter. Vanaf binnenkomst tot vertrek is iedereen vriendelijk en vrolijk, maar wel professioneel.

Robert

Preventie is beter dan genezen!

Al vanaf jongs af aan heb ik vaak last gehad van mijn rug. Ben door meerdere chiropractors en Fysio’s behandeld, met goede resultaten voor korte tijd.. Niemand van hen deed aan preventief behandelen. Was de klacht over, dan was er ook geen behandeling meer nodig.

Daarom was het voor mij best wel wennen dat ook na de klacht, ik 1x in de 6 weken terug moest blijven komen. Maar ik zou niet meer anders willen. Ik ben al sinds mijn behandeling bij ChiroBalance pijn vrij! En na elke preventieve behandeling, voel ik me weer helemaal soepel.

Ik zoek niet meer verder.

Laura

Ik wil niet meer zonder

Ik kom al zeker vier jaar eens in de paar weken bij ChiroBalance. Ik loop veel hard en zit in de zomer vaak op de racefiets. Ik sport gemiddeld 10 uur per week en heb daarnaast een zittend beroep. Boran en Denise zorgen ervoor dat ik blessurevrij blijf. Op het moment dat ik toch een pijntje, irritatie of vermoeidheid voel in mijn lijf, weten ze precies het juiste te doen om me weer tiptop in orde te voelen. Niet alleen door hun behandeling, maar ook door hun andere adviezen (wel/niet sporten, zithouding, alert blijven op stress, bezoek aan fysio enz). En dan staan ze tijdens de marathon ook nog eens hun patiënten aan te moedigen langs het parcours! Dat is nog eens betrokkenheid!

Ingrid

Holistische, kwalitatieve en deskundige behandeling

Door een heupsparende operatie liep ik jaren slecht en verkeerd. De heup zou uiteindelijk vervangen moeten worden. Door de behandelingen is mijn lichaam weer in balans, loop ik rechterop en heb veel minder pijnklachten in de heup gekregen. Daardoor kan ik nu veel meer en beter lopen. Voorlopig hoef ik daarom nog geen nieuwe heup. Bij de fyscio doe ik de nodige oefeningen. Er is samenspraak hiermee en dat is ook erg fijn. Ook stress wordt besproken, waardoor je hier ook beter op gaat letten.

Adry

Grandioos

Bij binnenkomst altijd een vriendelijk ontvangst door Michael of Julian. Je krijgt daarna de gelegenheid om eerst tot rust te komen alvorens de behandeling begint.

Al jaren word ik door Denise ontzettend vriendelijk, fijn en kundig geholpen met mijn (chronische) rug- en nekproblemen. Na een behandeling voel ik enorme verlichting! Wanneer ik door mijn agenda bij Boran ingepland word, ervaar ik die zelfde goede behandeling en verlichting aan mijn rug en nek.

De sfeer bij chirobalance is altijd ontspannen, vriendelijk en betrokken.

Ook heeft chircobalance in de afgelopen jaren mijn drie dochters behandeld. Slaapproblemen zijn opgelost en hypermobiliteit vroeg gesignaleerd waardoor hier passend op konden worden ingespeeld. Bij chirobalance nemen ze voor de kids uitgebreid de tijd en spelen ze in op de behoeften van het kind. Vinden ze het spannend, wordt er geprobeerd de spanning met een grapje eruit te krijgen maar er wordt nooit geforceerd.

Ik ben zeer tevreden over chirobalance en heb al eerder mensen in mijn omgeving naar hen verwezen.

Isabel

Betrokken team

Ik kom hier al een tijdje met goed resultaat. Het is een fris en gedreven team die veel betrokkenheid tonen en enthousiast zijn over hun vak. Ze luisteren goed naar je klachten, investeren in het traject, monitoren deze goed koppelen evaluaties naar je terug. Waar ik eerst wat sceptisch was over chiropractie heb ik echt veel resultaat bij hun behandelingen.

Renske

Zeer betrokken, professionele hulpverleners!

Ik word al ruim 7 jaar zeer goed, fijn er persoonlijk geholpen. Voor mij zijn Denise en Boran wonderdokters die altijd ervoor zorgen dat je weer op “wolkjes” terug naar huis gaat. Echte toppers!!

Sander