skip to Main Content

Ervaringen

Wij hechten veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

Volledig pijnvrij

“Boran heeft mijn, al jaren terugkerende, rugpijn volledig onder controle gekregen. Ben nu volledig pijnvrij. Wel blijf ik preventief bij Boran onder behandeling. Daarnaast wil ik zijn wijze levenslessen en tips niet missen. Boran kijkt verder dan een specifieke klacht. Hij ziet een compleet persoon welke hij ook verantwoordelijk geeft voor zijn of haar eigen gezondheid. Daarnaast is hij een sportief, vrolijk, gedreven en aangenaam mens. Ik ben zeer tevreden en kan hem iedereen aanbevelen.”

Rob

Mijn lijf voelt veel beter

“Ik ben fanatiek hardloopster en word al twee jaar behandeld door Boran. Wanneer ik een blessure heb, maar ook preventief om ervoor te zorgen dat mijn lichaam bestand is tegen alle belasting die het sporten bezorgt. Mijn lijf voelt veel beter sinds ik regelmatig een behandeling doe.

Wat ik prettig vind is dat Boran goed uitlegt wat hij doet, maar vooral ook waarom hij dat doet. Ik wil namelijk graag begrijpen waarom bepaalde dingen goed werken (of juist niet) en waar mijn klachten vandaan komen. Dit helpt mij ook in een beter omgang met mijn lijf.”

Ingrid

Ik ben zo blij

“Na een vriendelijke kennismaking in een ontspannen sfeer en een aantal tests werd een duidelijk plan van aanpak gepresenteerd. Behandelingen (met veel uitleg) resulteerden al snel in een spectaculaire verbetering, waarvoor mijn dank.”

Joke

Veel pijn bespaard

“Jammer dat Ik Boran niet vele jaren eerder heb ontmoet, had me heel wat pijn bespaard heeft mij recht gezet (heupen) en recht gebleven!!”

Lia

Erg tevreden

“Ik heb Boran al meerdere keren aanbevolen aan klanten van mij of aan kennissen. Boran heeft mij erg geholpen met trauma in mijn nek en het probleem dat mijn rug en knieën daarbij steeds klachten kregen. Boran legt alles duidelijk uit en na de behandeling voel je je direct
fitter! Erg tevreden!”

Kiara